ΓΕΜΚΑ, Υγειονομικές Εφαρμογές, Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απώθηση Πτηνών, Μυοκτονία, χορήγηση φακέλου απεντόμωσης και μυοκτονίας, συσκευές απόσμησης και αρωματισμού, εντομοπαγίδες, Κατσαρίδες, απώθηση ερπετών, ψεκασμούς για κουνούπια, εφαρμογή σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, χώρους εστίασης, αναψυχής, γραφείων, ξενοδοχείων, μαζικής συγκέντρωσης και μεταφοράς
Γέμκα

Newsletter

Ενημερωθείτε μέσω e-mail


download

Στα πλαίσια της αποτροπής εισόδου των παρασίτων στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων των πελατών μας, το συνεργείο μας αναλαμβάνει :

  • Σφράγιση και στεγανοποίηση των εγκαταστάσεων.
  • Τοποθέτηση σιτών.
  • Τοποθέτηση ειδικών βιομηχανικών βουρτσών ( bristle strips) στα κενά των πορτών.
  • Επιλογή και τοποθέτηση αεροκουρτινών .
  • Επιλογή, τοποθέτηση, service και προμήθεια ανταλλακτικών (λαμπτήρες, κολλώδης επιφάνειες) σε συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων.

Βούρτσες Bristle Strip

Ειδική βούρτσα - ταινία από σκληρή τρίχα για κάλυψη κενών σε πόρτες, ράμπες κ.τ.λ. για την προστασία των εσωτερικών χώρων από είσοδο τρωκτικών, εντόμων, σκόνης.

Αεροκουρτίνες

BristleStrip-Οι αεροκουρτίνες χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων, αρτοποιείων, εγκαταστάσεις γαλακτοκομείων, εστιατόρια, υπεραγορές, νοσοκομεία, καφετέριες και άλλες περιοχές όπου ο έλεγχος των ιπτάμενων εντόμων (μύγες, κουνούπια) απαιτείται. Το κάθετο ισχυρό ρεύμα του αέρα που παράγεται από μια αεροκουρτίνα, είναι ένας άριστος αποτρεπτικός παράγοντας για τα έντομα που αποφεύγουν συνήθως το ρεύμα αέρα λόγω του ότι είναι αφύσικα υψηλή η ταχύτητα του.

Οι αεροκουρτίνες για τον έλεγχο των ιπτάμενων εντόμων μπορούν να τοποθετηθούν στο εσωτερικό ή έξω από την πόρτα. Όταν ο χώρος έχει μυρωδιές που είναι ελκυστικές στα ιπτάμενα έντομα, συνιστάται η αεροκουρτίνα να τοποθετείται στη εξωτερική όψη της πόρτας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανάλογα με το ύψος και το πλάτος της πόρτας και ανάλογα με το αν θέλουμε το ρεύμα αέρα που παράγεται να είναι ζεστό ή κρύο.