ΓΕΜΚΑ, Υγειονομικές Εφαρμογές, Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απώθηση Πτηνών, Μυοκτονία, χορήγηση φακέλου απεντόμωσης και μυοκτονίας, συσκευές απόσμησης και αρωματισμού, εντομοπαγίδες, Κατσαρίδες, απώθηση ερπετών, ψεκασμούς για κουνούπια, εφαρμογή σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, χώρους εστίασης, αναψυχής, γραφείων, ξενοδοχείων, μαζικής συγκέντρωσης και μεταφοράς
Γέμκα

Newsletter

Ενημερωθείτε μέσω e-mail


download

Η απαλλαγή από τα ανεπιθύμητα έντομα επιτυγχάνεται με τους παρακάτω τρόπους:

 • Ψεκασμός με χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης
  Γίνεται διοχέτευση του εντομοκτόνου στις επιφάνειες όπου περνούν, επικάθονται ή κάνουν φωλιάσματα τα έντομα στόχοι, με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 6 atm.
 • Ψυχρή-θερμή εκνέφωση
  Εφαρμόζεται με ειδικούς εκνεφωτές. Το εντομοκτόνο διαχέεται σε σταγόνες μεγέθους 20 έως 80 μm σε όλες τις επιφάνειες και τις λεπτομέρειές τους. Το μικρό μέγεθος της σταγόνας σε συνδυασμό με τον τρόπο εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα την εναπόθεση της δραστικής ουσίας όχι μόνο στις επιφάνειες αλλά και μέσα στις σχισμές της. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά γιατί δεν χρειάζεται να περιμένουμε το πέρασμα του εντόμου από την ψεκασμένη επιφάνεια αλλά το βρίσκουμε εμείς στην φωλιά του ή στην κρυψώνα του.
 • Gel για κατσαρίδες
  Χρησιμοποιούνται δολώματα έτοιμα για χρήση, σε μορφή gel τα οποία δρουν στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Εφαρμόζεται σε σημεία όπου ο ψεκασμός είναι αδύνατος. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Το επαναστατικό με την εφαρμογή gel είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επαφής με τα τρόφιμα ή το προσωπικό της εταιρίας και ο βαθμός θνησιμότητας των εντόμων κυμαίνεται σε ποσοστό 100%, διότι η δραστική μεταφέρεται στο φώλιασμα μέσω της κοπροφαγίας και του κανιβαλισμού, χαρακτηριστικό γνώρισμα, των κατσαρίδων.
 • Fumigants
  Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατός ο ψεκασμός η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με χρήση καπνογόνων (fumigants). Το εντομοκτόνο καπνοποιείται και με τη μορφή καπνού διαχέεται και επικάθεται σε όλους τους χώρους και όλα τα απρόσιτα σημεία. Μέθοδος ιδιαίτερα αποτελεσματική για ξυλοφάγα έντομα ή έντομα αποθηκών.